Ripsien pidennys

Ennen ripset liimattiin yläluomeen kiinni, myöhemmin liimattiin ripsikimppuja, missä oli kolme tai 4 ripsikarvaa. Tämä kaikki on nyt historiaa ripsien pidennysteknologiassa.

Nyt tekoripset tiivistetään yksitellen omaan ripseen kiinni. Liitoskohta sijaitsee ripsen juuren lähellä (1-2 mm), mikä nostaa liitoskohdan kestävyyttä, koska ihon talineritys vaikuttaa tekoripsen elinikään. Tekoripset liitetään erityisellä liimalla, joka takaa kestävyyden ja sallii oma ripsen kasvamisen.

Kuinka kauan ripsien pidennykset pysyvät?

Oma ripsen elinikä on noin 90 päivää. Samana aikana kun omat ripset vaihtuvat – kasvavat pois myös tekoripset. Jos haluat että ripsenpidennysten kauneus säilyy mahdollisimman pitkään, tulisi käydä Liveli Studiossa huollossa 3-4 viikon välein. Ripsihuolto on toimenpide, jossa irronneet ripset korvataan uusilla ripsikarvoilla. Tekoripsillä saat nauttia kesästä; ottaa aurinkoa, uida, käydä saunassa ja solariumissa.

Voiko ripsien pidennys aiheuttaa allergiaa?

Se on tuonut esille allergiaa hyvin harvoin, koska kaikki liimat ovat testattu dermatologisissa testeissä.

Kuinka kauan pidennykset pysyvät?

Ripsien elinikä on noin 3 kuukautta joten suosittelemme käymään säännöllisesti huollossa 2-3 viikon välein.

Ripsien pidennys Vantaa Tikkurila

Minkälaiset ovat ripsien pidennykset ja miten ne laitetaan?

Ripsien pidennykset ovat luonnolliset ja silti näyttävän pitkät. Ripset kiinnitetään omiin ripsiin 0.5 mm ihosta, niin että ne eivät estä tai haittaa omien ripsien kasvamista. Ripset asennettaan erityisellä liimalla, joka takaa hyvän ripsien pysyvyyden ja luonnollisen asennon. Toimenpide kestää 1-2 tuntia, riipuen oman ripsen tiheydestä ja pituudesta. Ripsien pidennys on turvallista ja kivutonta.

Tekoripsien uusiminen kestää noin 2 tuntia ja huolto noin tunnin.

Onko tekoripset mahdollista poistaa?

Kyllä. Toimenpide kestää noin 10 min.